Väktarens lärling

Av Joseph Delaney

"Nu är det bara du kvar, min son. Du är den siste. Det sista hoppet. Någon måste stå emot de mörka krafterna. Och du är den ende som kan göra det"

Tom Ward blir antagen som läring till traktens Väktare. Det är ingen lätt uppgift Tom har framför sig, många av Väktarens tidigare lärlingar har misslyckats, några har till och med dött. Redan från början sätts Thomas på svåra prov, han måste lära sig att driva ut spöken, binda häxor och fördriva boggartar. Men när han luras att befria den ondaste häxan av alla, Mor Malkin, blir livet mer skräckfyllt än han någonsin skulle kunna drömma om.

Ska dra det kort. Detta är en serie där varje bok har en titel som börjar med "Väktarens...". Ointressant fakta, fast samtidigt viktigt ifall man letar efter fortsättningar!
Bokserien är väldigt lättläst, men inte för det barnslig. Den är mörk, full av spänning och mystik. Man får lära sig en del om olika häxor, boggartar och andra magiska, men framför allt, onda väsen. Därför rekommenderar jag serien starkt!

Fortsättningar:
Väktarens förbannelse
Väktarens hemlighet
Väktarens strid
Väktarens misstag
Väktarens offer

//Alexandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0